Facaderenovering af din bolig udføres

En facaderenovering kan være et stort projekt, men det er umagen værd. Ikke alene er det en fryd for øjet, det giver også dit hus nyt liv. 

Derudover kan en facaderenovering også være med til at optimere dit hus' energiforbrug, hvilket kan give en nedsætning i varmeregningen. Bor du i Ballerup, Skovlunde, Smørum eller omegn, så kan Brdr. Theisen A/S hjælpe dig med din facaderenovering.

Eksperter i renovering af facader

Facaderenovering er vores store ekspertise. Med os som samarbejdspartner får du en grundig vurdering af alle lagene i husets facade, sådan at vi kan finde den bedste form for netop dit hus. 

Vi sørger for, at den renovering vi udfører, kommer til at passe ind i husets stil og giver et flot æstetisk udtryk til huset.

Sørger for en facaderenovering med lang levetid

Alle facader og bygningsdele vil med tiden komme til at se gamle og nedslidte ud, hvis ikke de bliver ordentligt vedligeholdt. 

De produkter vi arbejder med, sikrer facaden længst mulig levetid, sådan at det ikke er nødvendigt at få foretaget en facaderenovering igen før mange år senere.

Brdr. Theisen A/S løser alle typer opgaver inden for facaderenovering, små som store. F.eks. pudsning af facade og vandskuring af hus.

Hvad koster facaderenovering?

Den samlede pris på renovering af facade afhænger bl.a. af omfanget på renoveringen og om der i samme omgang skal foretages isolering. 

Uanset opgavens omfang vil du hos Brdr​. Theisen A/S altid blive mødt med skarpe priser, og vi udarbejder med glæde et tilbud på dit projekt, sådan at du kan se, hvad vi kan tilbyde dig og til hvilken pris.

Kom i kontakt med os via vores kontaktformular her, eller ring på 40 68 26 31 hvis du har lyst til at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Alternativt har du også mulighed for at sende en mail til michael.theisen@vip.cybercity.dk hvorefter vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.​

Få et uforpligtende

tilbud på din opgave

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Brdr. Theisen A/S​

CVR: 26031265