Nyt tag og andet tagarbejde udføres professionelt

Hos ​Brdr. Theisen A/S leverer vi kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser for vores kunder i og omkring Smørum, Skovlunde og Ballerup – og arbejdet er altid færdigt til aftalte tid! 

Vi leverer til hver en tid et tag, som vi selv kan være fuldt ud tilfredse med. Derfor kan du som kunde, trygt overlade arbejdet til os.

Vi kan hjælpe med mange typer af nyt tag

Vi er en alsidig virksomhed, når det kommer til professionelt tagarbejde. Vi støber fundamentet til din nye tagterrasse, pudser gavlen og restaurerer tagkonstruktioner, sådan at du er garanteret et smukt resultat, lige meget om det blot er en tagrenovering eller et helt nyt tag, der er tale om.

Vi har altid fokus på at levere et stykke arbejde i den bedste kvalitet og på at levere holdbare løsninger, når det kommer til tagarbejde, eller hvis du skal have nyt tag.

Udnyttelse af tagetagen

Skal tagetagen udnyttes til beboelse, så har vi erfaringen, der sikrer et godt og holdbart resultat. Hvis dette er tilfældet, så kan vi tilbyde flere forskellige typer af tagarbejde. 

Dette indebærer bl.a. isolering af gavl og et eventuelt nyt tegltag, muring af vægge og opsætning af kviste, så du får mere plads på din tagetage.

Hvad koster et nyt tag?

Hos Brdr. Theisen A/S tilbyder vi flere forskellige muligheder indenfor nyt tag, eternittag, tegltag og andre tagtyper samt tagrenovering. Prisen afhænger derfor af hvilken løsning du vælger.

Uanset hvilken løsning du vælger, finder du hos os dog altid konkurrencedygtige priser, og vi er ikke blege for at udarbejde et uforpligtende tilbud med en billig pris.

Ring til os i dag på 40 68 26 31 eller skriv en mail til michael.theisen@vip.cybercity.dk for at høre nærmere.​

Få et uforpligtende

tilbud på din opgave

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Brdr. Theisen A/S​

CVR: 26031265