Renovering af badeværelse i Skovlunde, Ballerup og Smørum

Drømmer du om et nyt badeværelse med moderne komfort, hvor du kan få en god start på dagen? Og bor du i Ballerup, Skovlunde eller Smørum?

I så fald kan vi hos Brdr. Theisen A/S gøre din drøm til virkelighed – uanset om du ønsker dig spabad, sidebruser, flisemosaikker eller noget helt fjerde til at forsøde tilværelsen, så står vi klar til at hjælpe med renovering af badeværelse.

​​

Hvad koster renovering af badeværelse?

​Vi kan sørge for både nyt badeværelse, ombygning af badeværelse samt badeværelsesrenovering skræddersyet til lige netop dine behov – og endda til en lille pris!

​​

Ombygning af badeværelse fra A-Å

​Takket være vores tætte samarbejde med flere dygtige håndværkere og VVS’ere tilbyder vi også totalentreprise på dit nye badeværelse.​


​Vi klarer alt lige fra nedtagning af dit gamle badeværelse og opsætning af nyt badeværelse – til de afsluttende detaljer.

​Dermed slipper du for unødige bekymringer og tidsspilde undervejs og kan nyde et skønt nyt badeværelse fra dag ét.​

Reparation kan spare dig for renovering af badeværelse

​​Er du generelt tilfreds med dit badeværelse, men har været uheldig med en skade?

​​

I så fald kan vi hjælpe dig med en god, men billig reparation, som kan udskyde en badeværelsesrenovering lidt endnu.

​Vi kan skaffe mange materialer til en god pris og montere nye elementer i gamle badeværelser, således at en lille reparation falder i ét med det gamle interiør.

Kontakt os om nyt badeværelse

Skriv til os på michael.theisen@vip.cybercity.dk eller giv os et ring på tlf. 40 68 26 31 hvis du ønsker renovering af badeværelse – boligens måske vigtigste rum. Vi ser frem til at høre fra dig!​

Få et uforpligtende

tilbud på din opgave

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Brdr. Theisen A/S​

CVR: 26031265